Selecteer een pagina

Contact

De grote droom was om ooit een eigen wolwinkeltje te hebben. Deze droom is inmiddels uitgekomen.

Mijn passie voor wol en breien is er eigenlijk door mijn moeder met de paplepel ingegeven. Door haar ben ik als linkshandige rechts beginnen breien en haken. Zo zei ze: “Anders kan ik je niet verder helpen of verbeteren.” Toen ik zelf voor mijn drie dochters begon te breien, lieten ze op een gegeven moment een noodkreet: hun kasten zaten overvol en daardoor vonden ze dat het tijd werd om er iets meer mee te doen. Vandaar ook mijn firmanaam: LAYASA’S.

Over elk patroon is goed nagedacht om het dan verder met de hand uit te werken en te proberen in welke materialen het beste model zou uitkomen. 

In de winkel kan je een standaard collectie terugvinden. Modellen die tijdloos zijn en steeds weer gevraagd worden om ze op maat te maken krijgen een naam. Zodat ze via de website gemakkelijk terug te vinden zijn.

D’Arlette-vest

Deze vest lijkt op de Bernadette-vest, maar heeft een V-hals en een sluiting. Deze vest wordt zoals ieder ander model op maat gemaakt. Daarnaast kan u de beschrijving gratis verkrijgen bij de aankoop van de wol.

  • Luchtig
  • Comfortabel
  • Fashionable
  • Snel gemaakt

Locatie

Schrieksebaan 136
3120 TREMELO
België

Contact

(+32)0470 21 14 73
layasasbreigoed@hotmail.com

Openingstijden

Di – Vr : 13u30 tot 18u00

Za: 10u00 tot 17u00

Zo – Ma : Gesloten